Kibani Accu Takkenzaag - Elektrische Zaag - Draadloos - Inclusief Accessoires - Mini Kettingzaag - 15 cm - Met Opbergkoffer

Op voorraad
SKU
6545133
€ 64,95

Gegevens

De Kibani Accu Takkenzaag zorgt ervoor dat je overal af kunt komen van ongewenste bomen of struiken!
Met de Kibani Accu Takkenzaag kun je gemakkelijk alle bomen en struiken bijtrimmen. Doordat het een draadloze takkenzaag is, kun je hem overal gebruiken waar je hem nodig hebt. Het is het ideale apparaat voor alle klusjes in je tuin. Door het display aan de zijkant kun je altijd zien hoe vol je batterij is, zodat je precies weet wanneer je hem moet opladen. Ook is het een veilig apparaat om te gebruiken dankzij de veiligheidskap die tussen jou en de zaag zit.

Eenvoudig verstelbaar
De Kibani Accu Takkenzaag is eenvoudig verstelbaar, waardoor je geen gereedschap nodig hebt bij het verstellen van de zaag. Je kunt de zaag namelijk via een tandwiel aan de zijkant aanpassen naar jouw wensen, zodat je de beste stand hebt voor elke soort tak!

Inclusief accessoires
De Kibani Accu Takkenzaag wordt geleverd met zeven accessoires! Door de handige beschermbril en handschoenen ben je beter beschermd tegen de zaag, en met een accu en oplader kun je de takkenzaag overal gebruiken. Ook wordt de takkenzaag geleverd met maar liefst drie kettingen, waardoor je lange tijd vooruit kunt met de zaag.

Extra veilig en snel
Het display toont altijd het resterende batterijpercentage, zodat je precies weet wanneer je hem moet opladen en wanneer hij klaar is voor gebruik. Als je ziet dat de accu bijna leeg is, kun je hem direct opladen. Daarnaast is het apparaat zeer veilig in gebruik, dankzij de voorgeïnstalleerde veiligheidskap, handschoenen en beschermbril die erbij geleverd worden.

Specificaties:
* Omvang (B x H): 12cm x 24cm
* Display: Ja
* Meegeleverde accu: Ja
* Zaag snelheid: 8 M/s
* Verstelbaar: Ja

Meer informatie

Meer informatie
EAN8720707877294
Gewicht2 KG
Meegeleverde Accu's1
Zaagsnelheid8 meter per seconde
Vermogen600 WATT
VerstelbaarJa
Keurmerken CE
Afmetingen12 CM × 12 CM × 24 CM
MerkKibani
Garantie1 Jaar

Reviews

U plaatst een review over:

Kibani Accu Takkenzaag - Elektrische Zaag - Draadloos - Inclusief Accessoires - Mini Kettingzaag - 15 cm - Met Opbergkoffer